COSEN Félautomata vertikális fűrészgép

V-2026

Dönthető és szögbe állítható szalagfűrészgép 

VÁGÁSI KAPACITÁS

510 x 670 mm  510 x 610 mm
45°  balra 510 x 465 mm 510 x 425 mm
60° balra 510 x 325 mm 510 x 300 mm
45° jobbra 510 x 435 mm 510 x 400 mm
60° jobbra 510 x 265 mm 510 x 250 mm

Dönthető és szögbe állítható félautomata vertikális szalagfűrészgép

A függőleges fűrészkeret lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mindkét irányban 90° (egyenes vágás) és 60° (szögvágás) közötti szögben vágjon. A precíziós elforgatási rendszer megkönnyíti a szögvágások egyszerű és pontos beállítását.   A      szögmódosítások    manuálisan működtetett hidraulikus  rendszeren keresztül történik, digitális szögkijelzővel, vagy a HMI automatikus ciklus programozásán keresztül programozható. A fűrészszalag állása is dönthető 0-5 fok között.

A merev és nagy teherbírású fűrészkeret, az asztal és a kerekek maximális rezgéscsillapítást és jobb forgácsolási teljesítményt biztosítanak.

A 7,5 lóerős motor minden sebességtartományban jelentős nyomatékot biztosít.

A szabványos szalagsebesség-szabályozás biztosítja a fokozatmentes állítást, ami könnyen megváltoztatható az összes anyagtípushoz.

A keményfémvezetők és csapágyak segítik a szalag biztonságos vezetését. A csapágyvezetők kiküszöbölik a penge feszültségét azáltal, hogy előre igazítja a pengét, mielőtt belépne a keményfémvezetőkbe.

Cosen speciális érintőképernyős vezérlés

A Mitsubishi PLC vezérlő és a 10”-os Color Touch  Screen  lehetővé  teszi  a  gyors  egyszerű  programozást. Alapfelszereltségek:

  • 10″-os érintőképernyő
  • Mitsubishi PLC vezérlő
  • Programozható szögállítás
  • A fűrészgép egy kezelőpanelről kezelhető
  • A vágási sebesség méter/percben jeleníthető meg

A kezelő vezérlőállomása a fűrészgép elülső oldalán található, kényelmes és felhasználóbarát.   Az elektromos alkatrészek a kapcsolószekrényben a kezelőpult alatt helyezkednek el, a biztonság és a könnyű karbantartás érdekében.

Kettős előtolás: Az önállóan vezérelt előtolási sebesség és az előtolási nyomás funkciói optimális forgácsolási teljesítményt nyújtanak. Az előtolási nyomásszelep és az előtolási sebességszelep függetlenül egymástól változtatható, így    maximálisan szabályozható a feladatnak megfelelő beállítás.

A változó satunyomás alapfelszereltség. A változtatható satunyomás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csökkentse a szorítóerőt, hogy megakadályozza az alkatrész zúzódását vagy deformációt.